Dit ben ik
Even voorstellen

Hoi! Ik ben Wendy, 33 jaar oud, een hele trotse mama van Ize (5 jaar) en Fem (2 jaar) en partner van Sander.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en hun gedrag. Hoe ‘hoort’ het eigenlijk? En waarom hoort dat? Waar komt dat vandaan? Wat beweegt iemand om iets wel of niet te zeggen of te doen? Wat zie ik anderen doen? En wat doe ik zelf? Vanuit deze nieuwsgierigheid is mijn passie voor leren en persoonlijke ontwikkeling ontstaan.

Het leren van eigen ervaringen is voor mij heel waardevol geweest. Telkens weer een laagje afpellen en mezelf beter leren kennen. Het heeft mij steeds dichter bij mijn eigen kern gebracht. Bij het ontstaan van een visie en een missie, met mijn eigen identiteit.

Het woord ‘ZIEN’ omvat in het Limburgse dialect ‘ZIEN’ wie je bent en ‘ZIEN’ hoe je kijkt

Wat ik over mijzelf, anderen en het leven heb geleerd (en nog steeds leer!), gebruik ik om anderen te laten ontdekken hoe je meer in balans kunt zijn met jezelf en jouw omgeving zodat je gelukkiger, krachtiger en succesvoller kunt zijn. Jezelf in je kracht zetten en jezelf ZIEN en laten ZIJN staat voorop!

Mijn overtuiging is dat je alles om te ontwikkelen al in je hebt, maar dat je dit soms nog niet (helemaal) weet, ziet of hebt kunnen inzetten. Ik geloof ook dat je in elke situatie een keuze hebt. Je kunt meer en je hebt meer invloed dan dat je soms denkt. Vaak heb je andere mensen nodig om je hiervan bewust te maken.
Nou, laat dat nog een mooi onderdeel van mijn missie zijn…

Ik leef mijn missie vanuit mijn achtergrond als ontwikkelingspsycholoog en de ervaring als leraar en gedragswetenschapper binnen het onderwijs. Mijn achtergrond en ervaring als coach maken de uitvoering van mijn missie nog completer. Na de geboorte van mijn twee dochtertjes kwam mijn missie pas echt tot leven en heb ik er lef aan toegevoegd: ‘ZIEN: over zien en zijn’ was een feit! Voor mij de weg naar authentiek (durven) zijn, stralen in autonomie en veel werkplezier!

"Mijn missie? In de eerste plaats aandacht voor jouw ‘ZIEN’. Zodat je er daarnaast nog beter/meer voor de ander kunt zijn."

Voel je welkom op deze site en voel je uitgenodigd om geheel vrijblijvend contact met me op te nemen!

Als ondernemerscoach heb ik Wendy leren kennen als een deskundige, veelzijdige en evenwichtige dienstverlener, een echte professional op haar vakgebied. Haar positieve grondhouding geeft energie voor iedere dag en haar relativeringsvermogen geeft lucht voor als het nodig! Wat zoek je nog meer bij een persoonlijk coach/trainer? Een echte aanrader dus als je je persoonlijk en/of als professional verder wil ontwikkelen!
Ondernemerscoach IMK

Ondernemerscoach IMK