coaching
coaching zien
zien coaching
Coaching
Aandacht voor ‘willen’ in plaats van ‘moeten’

Voor kinderen en pubers, voor ouders, voor volwassenen, voor professionals; voor iedereen die positiever, krachtiger, rustiger en meer stralend in het leven wil staan.

Wil jij meer zelfvertrouwen? Wil jij meer rust ervaren? Wil je meer controle over jouw eigen gedachtes en emoties? Wil jij de dingen die je nu soms doet eigenlijk anders doen? En wil jij gelukkiger, positiever en krachtiger in het leven staan? Wil jij leren keuzes te maken die goed voor jou en voor jouw omgeving zijn? Wil jij zelf de regie hebben en houden over jouw leven? Kortom: wil en durf jij jezelf centraal te stellen?

Hoe kijk jij naar jezelf? Hoe kijk jij naar anderen? En hoe laat jij jezelf zijn zoals je bent? Waar voel jij je goed bij? Wat WIL je in plaats van wat MOET je?

Coaching kan een belangrijke stap zijn op weg naar keuzevrijheid en autonomie. Je grenzen stellen en bewaken en zelf de regie over jouw leven in handen hebben en houden. Als coach ben ik betrokken, geïnteresseerd, inspirerend, doelgericht en prikkelend. Ik ga met jou op zoek naar de kern, de essentie van een probleem en zoek daarbij samen met jou naar manieren waarop je krachtiger en positiever in je leven kan staan. En wat jij daarvoor nodig hebt. Want jij hebt het in je om vanaf dat moment dingen anders te gaan zien, denken, voelen én doen!

Met NLP en TA in coaching kun je snel persoonlijke resultaten behalen. Tijdens een coaching staan we stil bij jouw verwachtingen en jouw wensen en bespreken we open hoe we hier samen mee aan de slag gaan. Coaching is altijd op maat en is altijd dienend voor jou. Jouw behoeftes staan te allen tijde centraal. Samen zoeken we naar dat wat bij jou past en helpend is.

Door middel van coaching krijg je meer inzicht in je eigen (onbewuste) gedachtes, gevoelens en gedrag en welke overtuigingen jij over jezelf en anderen of de wereld om je heen hebt. We staan stil bij waar deze overtuigingen vandaan komen, hoe deze jou gevormd hebben en wat je er in de toekomst mee wilt, zodat je er vanaf dat moment anders en beter mee leert omgaan.

Als jij verandert, verandert alles.

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je interesse of een vraag?
Samen bekijken we, geheel vrijblijvend, of coaching iets voor je kan betekenen

Het intakegesprek met Wendy verloopt bijzonder prettig. Ze neemt er de tijd voor, en stelt goede vragen. Aan de hand van het intakegesprek wordt er in overleg gekeken wat nodig is, en waar klant zich prettig bij voelt. Wendy geeft ook concreet aan waar ze klant mee kan helpen en of ze kan helpen. Dat werkt erg fijn. Met goede opdrachten en vragen kom je binnen een paar behandelingen al tot andere inzichten, waar je in de praktijk wat aan hebt en ook kunt toepassen.
Coachée Monique

Coachée Monique

logo-2-act

‘ZIEN: over zien en zijn’ is ook een samenwerkingspartner van 2-act.nu: centrum voor Advies, Coaching en Training in communicatie en ontwikkeling.