Begeleiding
Preventief, innovatief en betrokken

Vanuit mijn achtergrond en ervaring met kinderen, jongeren en professionals binnen het onderwijs kan begeleiding worden vormgeven.

Begeleiding kan plaatsvinden in verschillende situaties: thuis, binnen het gezin, op het werk of binnen een organisatie. Begeleiding kan gericht zijn op (pedagogisch) handelen, kan gegeven worden in de vorm van (handelings)adviezen maar kan ook gericht zijn op het creëren van bewustwording of het coördineren van ontwikkelprocessen. Het (samen) voorbereiden en begeleiden van professionaliseringsmomenten tot bovenstaande onderwerpen behoort ook tot de mogelijkheden.

Binnen de aangeboden begeleiding stel ik me betrokken, flexibel en verantwoordelijk op.
Ik denk en doe graag mee in een ontwikkelings- of veranderproces dat op dat moment nodig is!

‘ZIEN: over zien en zijn’: op vraag, op maat en authentiek.

Nieuwsgierig of een vraag?

Als onderdeel van een teamtraining “omgaan met emoties &gedrag” heb ik Wendy leren kennen in haar rol als procesbegeleider. Van begin tot het eind maakte ze haar bedrijfsnaam “ZIEN” waar! Wendy observeert goed, ziet wat hoofdzaken zijn en weet door haar positieve instelling te enthousiasmeren. Samen met andere coaches heeft zij een waardevolle presentatie gegeven aan het eind van het traject. Tijdens die presentatie wist ze de deelnemers door praktische en zinvolle opdrachten te boeien en aan het denken te zetten
Directeur IKC

Directeur IKC