‘ZIEN: over zien en zijn’ gaat over jezelf centraal stellen. Over aandacht en bewustwording voor wie je bent en wie je van jezelf mag zijn of worden.
Het gaat ook over jou en de ander. Over hoe jij de ander ziet en de ander zichzelf laat zijn.
Altijd in verbinding én afstemming met elkaar!

Coaching

Voor kinderen en jongeren, voor volwassenen, voor ouders en voor andere professionals; Voor als je positiever en krachtiger in verschillende situaties wilt staan. Voor als je meer autonome keuzes wilt maken die goed zijn voor jezelf en voor een ander. Voor meer rust en balans in je leven. Voor als je meer je hart wil volgen en wil doen waar je energie van krijgt.

Begeleiding

Voor kinderen, jongeren en volwassenen of voor professionals en teams; Voor als personen of processen wat extra aandacht en begeleiding verdienen. Voor een positieve focus gericht op mogelijkheden, buiten de kaders denken en voor wat passend is op dat moment. Voor aandacht naar pedagogisch (con)tact. Voor het herkennen en doorbreken van patronen.

Training

Voor professionals en/of teams binnen bedrijven, organisaties, onderwijs of kinderopvang; Voor persoonlijke, pedagogische en professionele ontwikkeling in de vorm van workshops en trainingen op het gebied van bewustwordingsprocessen, pedagogisch (con)tact, effectieve communicatie, sturen op autonomie en verbinding met jezelf en de ander.
Coaching, begeleiding en training voor individuen, teams of organisaties vanuit betrokkenheid en enthousiasme en een achtergrond van (ontwikkelings)psychologie, gedragswetenschap, NLP en TA coaching.
Hoi!

Dat wat je aandacht geeft, groeit. Ik geef graag aandacht aan de dingen die me gelukkig en blij maken. En ik geef graag aandacht aan het blijven ontwikkelen en leren maar ook aan het accepteren van mezelf! Positief, relaxed en genietend in het leven staan, dat gun ik iedereen.

Als coach, begeleider, trainer en gedragswetenschapper draag ik mijn steentje bij in ieders ontwikkeling, voor wie dan ook. Want voor iedereen is meer rust, acceptatie, ontwikkeling, plezier, betrokkenheid en autonomie in het leven mogelijk!

Ik stel me daarbij open, enthousiast, positief, flexibel, verantwoordelijk en professioneel op.

wendy-neessen-naam
"Laat gaan wie je denkt te moeten zijn, durf te gaan staan voor wie je wilt zijn"

Nieuws en blog

[ 1 september 2019 ]

Welkom! Nieuws en blogs

Welkom op mijn website! Ik ga jullie meenemen in de wereld rondom ‘ZIEN: over zien en zijn’ door middel van nieuwsitems. Nieuws in de breedste zin van het woord! Bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijk verhaal of van iets...

[ 9 september 2019 ]

Het ontstaan van ‘ZIEN’

Hoe ontstaat iets? Ik kan er heel veel over bedenken, maar mijn ervaring leert ook dat het er soms ineens is. Dat het vanzelf ontstaat, vooral op een moment dat je er niet bewust bij stilstaat. Bij mij ontstaat vaak iets op de...

[ 10 september 2019 ]

Recensie met een effect

Nieuwe recensie! Afgelopen week heb ik een recensie mogen ontvangen. Een recensie die me meteen de energie gaf die ik op dat moment even nodig had… Dankjewel Maurice! Wendy heeft het talent om met een natuurlijke...

Referenties

Wat zeggen anderen over mij?